Είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες και τραγουδιστές και έχουν σκαλίσει μια τεράστια καριέρα. Για πολλούς, επιπλέον, είναι τα ιδανικά της ομορφιάς ή των πλατωνικών αγαπών με τα οποία ονειρεύονται. Οι κατατάξεις, οι κατάλογοι και τα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο έχουν συντάξει τους πιο όμορφους τραγουδιστές της στιγμής. Η αλήθεια είναι ότι οι διασημότητες της μουσικής είναι επίσης αληθινοί αδελφοί της ομορφιάς και τους αρέσει να τους βλέπουμε όταν φορούν τα πιο σέξι ρούχα τους.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε στην πορνογραφία morritastube για να βρείτε επιβλητικές γυναίκες που σας προκαλούν στύση, επειδή στη μουσική υπάρχουν και πραγματικές σεξ θεότητες, άλλο είναι ότι είστε σε θέση να κατακτήσει κάποιες.

Ο ερωτισμός της μουσικής των γυναικών

10. Beyoncé

beyonce-wikolia

Ονομάζεται από πολλούς Queen B, τραγουδιστής, καλλιτέχνης και χορεύτρια με 20 βραβεία Grammy, έχει μόλις κυκλοφορήσει νέα δουλειά, και ήταν σε θέση να, χρόνο με το χρόνο, έχει κέρδος καμπύλες, και τους απίστευτη φωνή της!

9. Jennifer López

jlo-wikolia

Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός είναι πολύπλευρη και είναι αφιερωμένη στην παραγωγή και τις επιχειρήσεις σε ίσα μέρη. Το προφίλ σας είναι ένα από τα πιο απαιτητικά, και είναι ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο!

8. Shakira

shakira-wikolia

Η λεγόμενη βασίλισσα της Λατινικής ποπ είναι το αγαπημένο των πολλών εδώ και δεκαετίες και η συνοικία των 40 είναι ακόμα μεγάλη, με κάθε τρόπο!

7. Vanessa Hudgens

vanessa-wikolia

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής άλλαξαν πολλά από τότε που την είδαμε για πρώτη φορά στο High School Musical. Αν και η καριέρα του δεν έχει φτάσει σε τεράστια σημασία, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι έχει ήδη χτυπήσει την ωτίδα!

6. Selena Gómez

selena-wikolia

Το κορίτσι της Disney άρχισε με μια αθώα εικόνα που, σιγά-σιγά, κατόρθωσε να απομακρυνθεί για να δείξει μια πιο ενήλικη πλευρά, αποκαλύπτοντας ένα ταλέντο που θα φτάσει μακριά.

5. Taylor Swift

taylor-wikolia

Ο Taylor είναι ο πιο κερδοφόρος τραγουδιστής του 2015 σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Το ύφος, η ομορφιά και η κομψότητα του συμπληρώνονται από την απίστευτη ικανότητά του να κάνει τα πράγματα σωστά, χωρίς να ξεφορτωθεί!

4. Cheryl Cole

cheryl-wikolia

Οι Βρετανοί, διάσημοι χάρη στην ομάδα του Girls Aloud, είναι για πολλούς ένας αναφέρων της ομορφιάς, και αν δεν το λένε ο Liam Payne!

3. Ariana Grande

ariana-wikolia

Η νεαρή ηθοποιός και τραγουδιστής έχει μια γλυκύτητα που πολλοί θεωρούν απαράμιλλη. Επιπλέον, η καριέρα του αυξάνεται όπως ο αφρός, θα δώσει πολλά για να μιλήσουμε!

2. Katy Perry

katy-wikolia

Ο ποπ τραγουδιστής κορυφώνει τους καταλόγους των καλύτερων πωλήσεων και των τελευταίων επιτυχιών με κάθε νέο single. Επιπλέον, καλύπτει καλύμματα όλων των ειδών και θεωρήθηκε ο πιο σέξι τραγουδιστής από το περιοδικό FHM!

1. Rihanna

rihanna-wikolia

Ο καλλιτέχνης του Μπαρμπάντος είναι ειδικός στη δημιουργία διαμάχης και επιτυχημένων τραγουδιών. Έχει θεωρηθεί με πολλούς τρόπους το πιο σέξι τραγουδιστή στον κόσμο χρόνο με το χρόνο, και αξίζει επίσης αυτή τη θέση για μας!