Αυτή η λίστα ομοφυλοφίλων και εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων κυρίως διεθνών κομμάτων μεγάλης κλίμακας ή γεγονότων σε συγκεκριμένες πόλεις, εξυπηρετούσε τους ταξιδιώτες LGBT. Πολλά από αυτά τα μέρη είναι παγκοσμίως γνωστά και οι άνθρωποι ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να επισκεφτούν την πόλη προορισμού xxx gay. Εμείς προσωπικά αγαπάμε το ταξίδι και την επίσκεψη σε μια πόλη κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων, γι ‘αυτό αξίζει να εξετάσετε την παρουσία σας σε ένα από αυτά και σχεδιάζοντας ένα ταξίδι γύρω από την επίσκεψή σας. Εκτός από τα μεγάλα κόμματα, έχουμε συμπεριλάβει μερικά μοναδικά γεγονότα που αφορούν συγκεκριμένα τα LGBT σε μέρη όπως η Καλιφόρνια, η Ισλανδία και η Σλοβενία.

Ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στο Walt Disney World περιλαμβάνει τρεις μαγικές μέρες στη Disney καθώς και μεγάλες εκδηλώσεις, όπως πάρτυ ημέρας και πολλά άλλα viejasfollando. Η εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο όπου ομοφυλόφιλοι από όλη τη χώρα (και τον κόσμο!) Περνούν το Σαββατοκύριακο στο Disney World στο Ορλάντο. Υπάρχουν πολλά μέρη και εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα τα βράδια στα ακίνητα του ξενοδοχείου υποδοχής και σε άλλους χώρους.

GAY SPRING BREAK

Το Gay Spring Break βρίσκεται στο Torremolinos της Ισπανίας και διαθέτει εκπληκτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες σε μία από τις καλύτερες πόλεις της γκέι παραλίας στην Ευρώπη. Ακριβώς ένα σύντομο δείγμα των παραδόσεων: μια βασίλισσα και ο καλύτερος αγώνας για το μαλάκωμα, το μπάρμπεκιου, το πάρτι της πισίνας, το πάρτι Grindr και οι εμφανίσεις από πολλές ομοφυλοφιλίες. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για να πάρετε το χαμηλό επίπεδο και να εξερευνήσετε τις επιλογές σας για ξενοδοχεία, εισιτήρια καθώς και φετινό πρόγραμμα 8ης επετείου και πολλά άλλα. Επιπλέον, κάνετε τα μάτια σας μια τεράστια εύνοια ενώ είστε στην ιστοσελίδα και να πάρετε ένα βίντεο ή δύο από τις παλιές εορταστικές εκδηλώσεις.

THE WINTER PARTY MIAMI

Αυτό το γεγονός είναι μια εικονική, έξι ημερών γιορτή LGBTQ ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Ο εκπληκτικός καιρός του Μαϊάμι κάνει για μια εξαιρετική απόδραση. Από το 1994, οι ιδρυτές τους κάλεσαν την κοινότητα LGBTQ να πάρει πάρτι στην άμμο της South Beach. Επίσης, υποστηρίζονται από την Εθνική Ομάδα Φιλίας και Λεσβίας, αποσκοπούν στην πραγματική και απτή διαφορά στη ζωή των LGBT ανθρώπων.

GAY WINE WEEKEND

Ένα Σαββατοκύριακο κρασιού και εορτασμού στην Καλιφόρνια στο κρασί που υποστηρίζει το δίκτυο υποστήριξης του Sonoma County. Απολαύστε τρεις πλήρεις ημέρες συμβάντων LGBT στη Sonoma Valley της Βόρειας Καλιφόρνιας. Γιορτάστε με κρασί και γαστρονομικές απολαύσεις, μουσική και χορό σε ιδιωτικό αμπελώνα, VIP δεξιώσεις, εκδρομές για γευσιγνωσία κρασιού, brunch για σαμπάνια, δημοπρασία κρασιού και πάρτι στην πισίνα σε έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς κρασιού πολυτελείας στον κόσμο. Βρίσκεται μόλις 45 λεπτά βόρεια του Σαν Φρανσίσκο, είναι πραγματικά ένα συναρπαστικό μέρος για να συγκεντρώσετε και να δείξετε την υπερηφάνειά σας.