Συγγραφέας: Αγνή Δασκαλοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: August 11, 2017

Διεγείρουν τις αισθήσεις μας στην οικεία συνάντηση είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική εμπειρία. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να υποτιμούμε τη δύναμη της μουσικής. Εδώ μοιραζόμαστε μια λίστα με πολλά τραγούδια που θα τους βοηθήσουν να απολαύσετε μια μοναδική στιγμή. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι καλύτεροι από εμάς, όταν επιλέγουν τη μουσική που θα μας βάλει στο κλίμα. Σχεδόν κάθε άνθρωπος έχει μια λίστα αναπαραγωγής έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για να κάνει αυτό το κορίτσι που του αρέσει τόσο πολύ έρχεται στο σπίτι https://www.mrpornogratis.it/xvideos/. Συμβαίνει ότι διεγείρει τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια της οικεία συνάντηση είναι πολύ συναρπαστικό και θα τους βοηθήσει να απολαύσετε τη στιγμή περισσότερο.

Εμείς ξεχνάμε γενικά τη δύναμη που μπορεί να έχει ένα καλό τραγούδι ειδικά επιλεγμένα για την περίσταση. Μας ανησυχούν περισσότερο για το πώς θα δούμε και πώς θα εσώρουχα για να αποπλανήσει. Έτσι, εδώ έχουμε συλλέξει τα καλύτερα τραγούδια για να κάνουν έρωτα, και έτσι μπορεί να εκπλήξει τον τύπο σας την επόμενη φορά που θα τον καλέσει στο σπίτι!

Ιδανική μουσική για προκαταρκτική

Καθώς πρόκειται για τη δημιουργία ενός κλίματος, πρέπει να πάμε σιγά-σιγά να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Ιδανικά ξεκινήσω με μερικά τραγούδια που τους βοηθούν να χαλαρώσετε, αλλά θα αυξήσει την ένταση της. Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε αναζήτησε τα τέλεια κομμάτια για εκείνη οικεία στιγμή: τον αισθησιασμό και τη δύναμη αυτή η ισορροπία, η οποία επιτρέπει φέρνοντας το τέλειο ρυθμό και να μην αποσπούν την προσοχή μας, εκείνη τη στιγμή, να πάρει για να τραγουδήσει. Πιστεύουμε ότι ένα τέλειο τραγούδι που θα μας επιτρέψει transofrmar μαγική στιγμή που θέλει να διατηρήσει για πάντα.

Τι θα πρέπει να έχετε αυτή τη μουσική; Πώς ξέρουμε ότι έχουμε βρει μια μαγική βραδιά για το τέλειο τραγούδι; Ίσως ένα άγγιγμα της ψυχής, μια μικρή dub, μια πρέζα ποπ, μια δόση του hip-hop και jazz και, φυσικά, ένα φωτοστέφανο της πειραματικής μουσικής. Πώς θα πρέπει ο ρυθμός; αναμφίβολα αργή και κάτι που έχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με δειγματολήπτες και διάφορα ηχητικά εφέ.

Το καλύτερο για να πάει στην

Τι κάνει αυτός ο συνδυασμός; γνωστή ως Trip-Hop, αυτό το είδος εμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και είναι διάσημη για τη χρήση του «χτυπά προς τα κάτω.» Ένα ρυθμό που ενθαρρύνει την συνεχή επαφή και απλά να ακούσετε, ανήσυχο μυαλό μας καταφέρνει να φανταστεί κανείς ερωτικές σκηνές: ένα ή περισσότερα ζεύγη αγκαλιάζουν αργά, φιλήσει το λαιμό, λιώσει τη γλώσσα σας για να γίνει ένα χάδι σιγά-σιγά τους άλλους καβάλο και γδύνομαι ειρηνικά, με φώτα που αναβοσβήνουν απλά αφήστε μας βεβαιώσει τα υγρά με το φως εξωτερικά φώτα φωτίζουν τις καμπύλες των δύο βρίσκεται ξαπλωμένο.

Είμαστε μάρτυρες της τα πάντα και τίποτα, γιατί το μυαλό παίζει ένα τέχνασμα και μας δείχνει τις βαθύτερες επιθυμίες και διαστροφές μας, με την οποία, τη στιγμή του οργασμού, ο καρδιακός ρυθμός μας χωρίς τίποτα συμβαίνει στην πραγματική ζωή.