Συγγραφέας: Αγνή Δασκαλοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: August 17, 2017

Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν μάθετε να παίζετε πιάνο είναι δύσκολο, και παραμένω μπερδεμένος γιατί μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι αν ήταν δύσκολο για μένα, και, τέλος, να τους πούμε «όχι». Το μυστικό για να μάθουν να παίζουν πιάνο γίνεται εύκολη και διασκεδαστική δραστηριότητα είναι να έχουμε ένα σχέδιο της «εξέλιξης». Δηλαδή έχουμε ένα σχέδιο που θα σας πάρει να εξελίσσεται τεχνική σας αργά και δεν είναι στάσιμη.

Ποια είναι τα οφέλη; Έχοντας ένα σχέδιο, μια εξελικτική πορεία, επίσης θα σας βοηθήσει να μην περάσουν μακριά ανάπτυξης ορισμένων τεχνικών που θα σας βοηθήσουν με τη μουσική που παίζετε ακούγεται ωραία. Χωρίς σχέδιο, δεν πρόκειται ποτέ να συνειδητοποιήσει τι είναι το επόμενο δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξουν. Λέτε «μιλάς» ικανότητα «?. Και εγώ σας απαντήσω, «ναι» και το μυαλό σας, είναι πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό να αναπτυχθούν πρακτικές που προσπαθούν να διατηρήσουν ή να απομνημονεύσουν θεωρητικές έννοιες για να μάθουν να παίζουν δεξιότητες πιάνο.

πώς να κυριαρχήσει το πιάνο

Έχει περάσει ποτέ προσπαθήσει να διαβάσει ένα αποτέλεσμα και να αισθάνονται απογοητευμένοι επειδή δεν είναι «εύκολο» να θυμηθεί τι αυτό το σημείωμα στο προσωπικό;. Πολλοί άνθρωποι έχουν μάθει πιάνο με την παραδοσιακή μέθοδο. Αλλά ακούστε, αυτή η μέθοδος είναι παλιά. Υπάρχουν νέοι τρόποι να μάθουν να παίζουν πιάνο, και αυτοί οι τρόποι θα οδηγήσουν στην επιτυχία και ποτέ δεν αισθάνονται απογοητευμένοι. Για να έχετε λίγο περισσότερο ευχέρεια στην ανάγνωση της μουσικής και όχι trabarte ως εκ τούτου, δοκιμάστε αυτές τις παρακάτω συμβουλές:

Επιδιώκει να εμφανιστεί μια μουσική νότα, μπορείτε να «κάνει». Εμφανίζει όπου βρίσκεται το προσωπικό. Κοιτάξτε προσεκτικά. Στη συνέχεια, βρείτε αυτό το σημείωμα σε πολλές διαφορετικές μουσικές παρτιτούρες.

Επαναλάβετε την ίδια δραστηριότητα με ένα άλλο οποιοδήποτε σημείωμα, αλλά δεν το σημείωμα που ακολουθεί «κάνει». Για παράδειγμα, δεν εξετάσουμε σημείωση «νέου», βρείτε ένα άλλο σημείωμα, για παράδειγμα μένα. Κοίτα, Τοποθετήστε το στο προσωπικό, γράφει σημειώσεις όπου μου, να το πω δυνατά, «Πού είναι ο τύπος μου;» Και όλα στηρίζονται. Στη συνέχεια, αναζητήστε «μου» σε πολλές διαφορετικές βαθμολογίες. και συνεχίζει με το υπόλοιπο των σημειώσεων.

Τώρα σχεδιάστε ένα πεντάγραμμο σε ένα λείο φύλλο: 5 οριζόντιες γραμμές πορείας και να συντάξει σημειώσεις λέγοντας τα ονόματα. Θυμηθείτε να μην επιστήσει σημειώσεις σε διαδοχικές μορφή. τους επιστήσει τυχαία και να πω τα ονόματά τους. Αυτές οι ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να μάθετε τις σημειώσεις σχετικά με το προσωπικό γνωρίζει τους κάθε σαν να ήταν «διαφορετικοί άνθρωποι».