Συγγραφέας: Αγνή Δασκαλοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: July 5, 2017

Πώς να τραγουδήσει καλύτερη είναι η ερώτηση που παίρνω κάθε μέρα και κατά πάσα πιθανότητα τον εαυτό σας (α) κάνεις κάθε μέρα στο τραγούδι αρχή … Λοιπόν, αντί να σας δίνει έναν τόνο των συμβουλίων, αυτή τη φορά θα δείξει συγκεκριμένα παραδείγματα τα οποία είναι τα 4 μεγάλα λάθη τραγουδιστές για να μπορείτε να προσδιορίσετε αν κάνετε κάποιο από αυτά https://mzansi.porn/mapona/. Και στο τέλος αυτού του άρθρου θα παράσχει ένα σχέδιο δράσης.

Ένα από τα κύρια σχόλια που διάβασα στα e-mails που λαμβάνω είναι: Δεν ξέρω αν κάνω τα πράγματα σωστά ή λάθος. Λοιπόν, αυτό το βίντεο θα σας δείξει ακριβώς τα τέσσερα πιο κοινά από τα οποία είναι το τραγούδι σωστά συμπτώματα. Εδώ είναι νέα τεχνική φωνή τάξη τραγουδιού σας, αλλά μετά το video’m αφήνοντας περισσότερο περισσότερες πληροφορίες γι ‘αυτό προτείνουμε να διαβάσετε τα πάντα.

Κόλπα για να βελτιώσει την τεχνική τραγούδι

ή πτώση υπερβολικά, ένα κρέμονται αυτής εντάσσεται και το αποτέλεσμα είναι ένα παραμορφωμένο ήχο. Αυτό το μειονέκτημα δημιουργεί μεταξύ άλλων προβλημάτων:

αποσυντονισμός,
ρυπαρώς,
απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια για να τραγουδήσει,
βράγχος φωνής,
και ένα διάλειμμα από το προφανές φωνή που δεν έχουν τη δύναμη να κάνουν το κίνησης, ή, η οποία είναι η ίδια δύναμη πιέζοντας το στήθος στην κεφαλή εγγραφής ή ψηλές νότες.
Με άλλα απλούστερα λόγια, φωνάζει σημείωση.

Είναι η χαρακτηριστική τραγουδίστρια που μπορείτε να ακούσετε και να σκέφτονται: Αυτός ο τύπος δεν τραγουδά … ουρλιάζει !!! Και τα αυτιά σας βλάψει τόσο πολύ που νιώθεις σαν να του πει να το βουλώσει, όχι επειδή είναι κακοί άνθρωποι, αλλά επειδή πονάει να ακούσουμε.

Η έλλειψη κατανόησης

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν πολλοί λόγοι, όπως ο πανικός ή η έλλειψη ενίσχυση των προσαγωγών μυών του λάρυγγα, των φωνητικών χορδών από κοντά και να χάσει περάσματα αέρα «φούσκα» που παράγει ένα τόνο «αποσυνδεθεί» από το στήθος φωνή σας. Αυτό το είδος της φωνής περίεργα διάλειμμα μπορεί να συμβεί από την ανάποδη, και βλέπουμε τους ανθρώπους το τραγούδι φωνές με πολύ εξαερισμό.

Αντηχείο απουσία φάρυγγα.

Το διάλειμμα είναι ίσως η πιο σύνθετη επεξεργασία συνδέεται με την έλλειψη χρήσης του αντηχείου φάρυγγα (χωρίς στοματική, ρινική αλλά) μία από τις δύο κύριες καταχωρητές, είτε από το στήθος ή το κεφάλι. Στην περίπτωση αυτή ακούμε τις φωνές που ακούγονται σαν κοίλο, ή θαμπό, αδιαφανές, είτε οξεία ή σοβαρές σημειώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, όταν το μείγμα πρέπει να συμβεί, ή μετάβαση, ή Passaggio, ένα διάλειμμα φωνή συμβαίνει.

Αν κοιτάξετε στον καθρέφτη, δεν θα πρέπει να βρίσκεται. Καθρέφτης, καθρέφτης, ο οποίος είναι το πιο όμορφο τραγούδι !!! Όχι, γιατί σοβαρά, ο καθρέφτης δεν πρόκειται να βρεθεί γιατί θα δείτε την ένταση στο σώμα σας γλώσσα παράσταση το τραγούδι. Στο βίντεο μπορείτε να με δει όπως εγώ αυξήσει το πρόσωπό μου για να τραγουδήσει. Φυσικά υπερβάλλω, αλλά θα εκπλαγείτε να δείτε τους ανθρώπους που το κάνουν, καθώς, όπως φαίνεται από το βίντεο.

Αν το σώμα σας είναι τόνισε, και σηκώστε το πρόσωπό σας ακόμα και μέτρια, του λάρυγγα σας θα κάνει το ίδιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε πολλές περιπτώσεις θα ενθαρρύνει τους μαθητές μου να κλίνει ελαφρώς προς τα εμπρός όταν αισθάνονται ότι έρχεται μια υψηλή σημείωση και να πάει στο στρες.