Συγγραφέας: Αγνή Δασκαλοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: June 24, 2017

Η μέρα τελικά έφτασε για την έναρξη του Glastonbury το 2017. Το θρυλικό και το δημοφιλές βρετανικό φεστιβάλ καλωσορίζει τους συμμετέχοντες στη μέση του καύσωνα που προκάλεσε ασυνήθιστα θερμοκρασίες υψηλότερες από 30º και με ισχυρά μέτρα ασφαλείας mr porno, λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στο ηνωμένο βασίλειο πριν από πολύ καιρό.

Αναμένεται ότι γύρω από 175.000 άτομα παρακολούθησαν την εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα στο αγρόκτημα Άξιος, στα νοτιοδυτικά της Αγγλίας και θα διαθέτουν μια αφίσα που χαρακτηρίζει τους Radiohead, Foo Fighters, Ed Sheeran και πολλά συγκροτήματα.

Ένα φεστιβάλ με μεγάλη ιστορία

Συναυλίες ξεκινούν από αυτή την παρασκευή, αν και από το άνοιγμα, υπάρχουν παραστάσεις των DJs και διαφορετικές δραστηριότητες σε όλη την περιοχή. Ξεχωρίζει τη βοήθεια του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος θα παρουσιάσει την ταινία του “Η Libertin” σε ένα νέο χώρο αφιερωμένο στον κινηματογράφο. Το φεστιβάλ Glastonbury ιδρύθηκε το 1970 και είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά στον κόσμο, με μεγάλη εκφραστές της μουσικής.

Δεν θα είναι όπως η λάσπη ως το 2005 το φεστιβάλ – αυτό είναι αδύνατο. Αλλά βλέποντας πόσο στεγνώσει το έδαφος ήταν τις τελευταίες εβδομάδες, κάθε βροχή θα μπορούσε να προκαλέσει το site για να πλημμύρα, όπως το νερό της βροχής δεν θα απορροφηθεί από το ξηρό έδαφος. Άρχισε να βρέχει το πρωί και δεν υπάρχει περισσότερη βροχή αναμένεται όλο το σαββατοκύριακο. Το ηλιόλουστο και ζεστό μέρος του φεστιβάλ είναι σίγουρα πάνω από. Δεν υπάρχουν άλλα κρύβονται κάτω από τα τραπέζια ή τα δέντρα να βρείτε σκιά, θα είναι νεφελώδης για τις επόμενες δύο ημέρες. Πόση βροχή θα πρέπει να περιμένουμε; Θα παραμείνει μάλλον από την υγρασία όλο το πρωί (τετάρτη 24 ιουνίου). Το απόγευμα θα είναι συννεφιασμένος, αλλά ξηρό με 17 έως 18 βαθμούς αναμένεται σύμφωνα με το Met Office.

Υπάρχει πιθανότητα για βροχή και πάλι το βράδυ, όταν η Katy Perry παίρνει πάνω από την Πυραμίδα Στάδιο, αλλά θα πρέπει να στεγνώσει σε σκηνές σας μέσα σε μια νύχτα. Την κυριακή θα ξεκινήσει ομοίως και σήμερα με λίγη βροχή το πρωί αλλά θα πρέπει να παραμείνει στεγνό και συννεφιά για το υπόλοιπο της ημέρας. Και αν είστε αφήνοντας τη δευτέρα, ο καιρός είναι ξηρός όλη την ημέρα έτσι ώστε να κολλήσει στη λάσπη προσπαθεί να βγει από το πάρκινγκ.

Πώς να δείτε τηλεόραση

Αν δεν πρόκειται να το Glastonbury, γιατί δεν θα μπορούσε να πάρει ένα εισιτήριο στην τρελή βιασύνη (ή επειδή έχετε επιλέξει να αποφύγει το λασπωμένο πλήθη) μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε τα φορτία των παραστάσεων από την άνεση του σπιτιού σας. Χάρη στο BBC, που μεταδόθηκε για πρώτη φορά στις BBC, Δύο από το σταθμό Somerset του φεστιβάλ, το 1997. Τώρα η προσφορά τους είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη.

Το BBC Two θα δείξει, επίσης, ο τίτλος set από Foo Fighters, την πρώτη τους εμφάνιση στο Άξιος Αγρόκτημα από το 1998. Το σάββατο Jo Whiley θα είναι κουβέντα να Lorde στο Radio 2 και θα BBC Μουσική Σκηνή συνεδρία από την Μάγκι Rogers και ζωντανή μουσική στιγμιότυπα από το σαββατοκύριακο. Η λόρεν Λαβέρν είναι πίσω στις 6 Μουσική στο ραδιόφωνο μεταξύ 1-4μμ. Είναι ο Steve Lamacq στο σταθμό από τις 7-9μμ και στη συνέχεια, ο Tom Ravenscroft άλλη μια φορά (9μμ-12am).

Charlie Sloth θα παρουσιάσει το σάββατο το βράδυ Radio 1 και 1Xtra ταυτόχρονης εμφάνισης (10μμ-1πμ) που θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα από τις καλύτερες νέες grime πράξεις που ζουν στο Sonic Στάδιο, συμπεριλαμβανομένης AJ Tracey, Νάντια Τριαντάφυλλο και Kojo Ταμεία.