Συγγραφέας: Αγνή Δασκαλοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: September 2, 2017

Στις 18 Μάη τελευταία, Justin Bieber έκανε μια επίσκεψη έκτακτης ανάγκης για να Northwell Ιατρικό Κέντρο Υγείας στο Long Island, που θα εξετάσει τους όρχεις μετά από ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Σοβαρές, ο τραγουδιστής εξετάστηκε από τους ειδικούς. Αλλά ήταν απλά μια τρομάρα. Την ίδια μέρα απολύθηκε, καθώς δεν είχε υποστεί τραύματα.

Μια γυναίκα με το όνομα Kelly Lombardo, Northwell των εργαζομένων Υγείας, απολύθηκε επειδή επόπτες του συμφώνησε ο ισχυρισμός ότι τα ιατρικά αρχεία χωρίς αστεριών άδεια μετά από φήμες ότι είχε εισαχθεί μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη ακοής.

Θα μπορούσαν να υπάρξουν νομικές συνέπειες

του νόμιμου εκπροσώπου του, David H. Rosenberg, ήταν αυτός που πρόσφερε τις λεπτομέρειες αποκλειστικά στο New York Post, που σημαίνει επανέλαβε την αθωότητα του πελάτη του: «Ο πελάτης μου ποτέ δεν συμφώνησε με τον ιατρικό φάκελο του κ Bieber,» είπε ο δικηγόρος. “Είναι ψευδώς κατηγορήθηκε ότι το έκανε λόγω του φύλου της.” Η γυναίκα διατηρεί – σύμφωνα με τα προαναφερθέντα μέσα – ότι ποτέ δεν είχε πρόσβαση στην κλινική ιστορία του Bieber ή σε οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Lombardo κατηγορηματικά αρνείται ότι διέπραξε τα αδικήματα που του προσάπτονται και υπέβαλε καταγγελία για καταχρηστική απόλυση ενώπιον του τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Νέα Υόρκη. Λέει ότι απολύθηκε επειδή ήταν γυναίκα.

Ο τραγουδιστής συνεχίζει να μεγαλώνει σε δημοτικότητα

Ο Justin Bieber πήρε 100 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter και γιορτάζει την εκτόξευση ενός εξατομικευμένου emoji. Η τραγουδίστρια ποπ, η οποία αυτή την εβδομάδα ήταν θύμα των χάκερ που δημοσίευσαν φωτογραφίες στην οποία εμφανίζεται γυμνή στο λογαριασμό Instagram της πρώην φίλης της Selena Gomez, έγινε το δεύτερο άτομο που συγκέντρωσε έναν τέτοιο αριθμό οπαδών, επειδή τον περασμένο Ιούνιο ο τραγουδιστής Η Katy Perry πήρε το ρεκόρ. Οι οπαδοί του Justin Bieber γιορτάζουν την επιτυχία του τραγουδιστή με την ετικέτα # 100MBeliebers, η οποία όταν πληκτρολογεί ενεργοποιεί το έθιμο emoji του καλλιτέχνη.

Από τους δέκα που ακολούθησαν στο Twitter, επτά είναι μουσικοί, είναι η πρώτη Katy Perry, ακολουθούμενη από τον Justin Bieber, τον Taylor Swift (85,5 εκατομμύρια), την Rihanna (76,9 εκατομμύρια) και την Lady Gaga (69,5 εκατομμύρια).