Συγγραφέας: Αγνή Δασκαλοπούλου
Ημερομηνία έκδοσης: July 4, 2017

Έχετε τελικά θα αποφασίσει, έχετε μια κιθάρα με χορδές και ακόμη και μια επιλογή, και θα πρέπει πάντα να κάνουν τα πρώτα σας βήματα με την κιθάρα και να μιμηθεί το αγαπημένο σας κιθαρίστες, ήρθε η ώρα να μάθει να παίζει, αλλά με τις διαθέσιμες τόσες πολλές πληροφορίες, youtube, βιβλία, κλπ, αναρωτιέστε πού μπορώ να ξεκινήσω;!

Ξεκινήστε με τα βασικά, τόσο απαραίτητη για να παίξει για αυτό με μια λίστα από τα 7 πρώτα πράγματα που πρέπει να μάθουν την κιθάρα αν ξεκινήσετε από το μηδέν. Εάν δεν μπορείτε ποτέ να εγκαταλείψει έχετε, μπορείτε ακόμα μαθαίνω και πάνω απ ‘όλα θα έχετε μεγάλη, εδώ πηγαίνουμε!

Συντονιστείτε κιθάρα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε πριν αγγίξετε οτιδήποτε είναι να συντονιστείτε την κιθάρα. Όλες οι κιθάρες ήταν φάλτσος λίγο την υγρασία, τη θερμότητα, πάρτε από το ένα μέρος στο άλλο … μελωδία είναι μια στιγμή, δεν κοστίζει τίποτα και μπορείτε να τα πάτε καλά με ένα φυσικό δέκτη ή το κινητό σας τηλέφωνο με μια δωρεάν εφαρμογή ( που γίνονται όλο και πιο ακριβή). πρότυπο πίσσα από την 6η χορδή (παχύτερο) προς την 1ο συμβολοσειρά παρακάτω (λεπτότερο) Ε, Α, D, G, Β, και.

Αλλάξτε τις χορδές

Αν έχετε μια κιθάρα στο σπίτι χωρίς να αλλάζει τα σχοινιά για looooong φορά, να μετονομάσετε τα σχοινιά! Δεν θέλουμε να σας πιάσει μια ασθένεια με βρωμιά από τα σχοινιά, τα δάχτυλά σας θα σας ευχαριστώ και η κιθάρα ακούγεται πολύ καλύτερα. Μην ανησυχείτε αν μη τι άλλο είναι στραγγαλιστικά αλλαγή αμέσως, αυτό είναι φυσιολογικό. Afina, παίζει, εξευγενίζει, αγγίζει … τελικά να φτάσει ένα σταθερό σημείο.

+ Πώς να αλλάξετε χορδές ηλεκτρική κιθάρα
+ Πώς Πώς να αλλάξετε τις χορδές κλασική κιθάρα / ισπανικά

βασικές συγχορδίες

Μάθετε πώς να παίξει 7 καθολική βασικές συγχορδίες για να παίξετε εκατομμύρια τραγούδια, πραγματικά, ξέρετε ακριβώς αυτές τις χορδές που χρειάζεστε για να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Μόλις ξέρετε βάλει αυτά τα χορδές έχουν κανένα πρόβλημα με την παρατεταμένη χορδές ή διαμερίσματα (το μόνο που πρέπει να μετακινήσετε το σχήμα χορδή επόμενο ή το προηγούμενο τάστο) και το πρόβλημα του ΚΟΑΠ, το πάρτε εύκολο, πρακτική και ακολουθήστε τα 3 συμβουλές να ελέγξουν το capo.